Streaming dömping
2022. szeptember 12. írta: borcsok

Streaming dömping

Most azt a világot éljük amikor a streaming oldalak tömkelege alakul meg . Lassan akkora a választék , hogy nehéz a választás . Persze van olyan lehetőség is , hogy egy hónapra fizetsz be és gyorsan megnézed azt a filmet vagy filmeket amelyek érdekelnek . 

streaming.png

De jobban belegondolva hazánkban még nem is akkora a választék , hiszen szerintem mindenki jobban szereti a szinkronos filmeket . A most jelenlévő streaming csatornákon is vannak olyan filmek amelyek feliratosak . Na ezek nem nagyon jók mert vagy filmet nézek vagy olvasok . Talán az jó lenne , ha jelezhetnénk a streaming szolgáltató felé , hogy azért nem nézünk meg egy filmet mert feliratos . Egy gombnyomással jelezhetnénk a szolgáltatónak , hogy szeretnénk ha leszinkronizálnák az adott tartalmat . 

A másik nagyon jó dolog ezekben a csatornákban az , hogy mindenféle nemzetiségű filmeket láthatunk . Több ország kiváló filmeket tud gyártani és köztük Európai is van .

Gyakorlatilag a filmkészítő cégeknek is kapóra jött a lehetőség a krízishelyzetből ennek segítségével tudnak boldogulni . A Disney is a Covid miatti szankciók miatt jelentős bevételkiesést szenvedett el . Azonban a Disney + sikere némileg kompenzálta a kiesett forgalmat . Elképzelhető , hogy a jövőben egyre nagyobb piaci részesedést szerezhet a cég . 

Ezen felbuzdulva több filmgyártó is kezdi felismerni az üzleti értékét a Streamingnek . Így hamarosan szerintem újabb csatornákkal fogunk találkozni . 

 

 

 

süti beállítások módosítása