Hamarosan jön a SkyShowtime streaming csatorna
2022. szeptember 15. írta: borcsok

Hamarosan jön a SkyShowtime streaming csatorna

Két nagy filmgyártó fogott össze azért , hogy filmjeikből létrehozzanak egy manapság nagyon népszerű streaming csatornát . A Paramunt és az Universal legújabb filmjei is szerepelnek majd a letöltésekben . Például láthatjuk majd a Top Gun : Maverick , a jurassic world világuralom és a Sonic a sündisznó 2. részét . De a kínálatukban a többi ilyen csatornához hasonlóan sorozatok is lesznek . 

streaming.jpg

A SkyShowtime saját gyártású műsorokat és dokumentumfilmeket valamint saját egyedi adásokkal is kedveskedik majd a kedves felhasználóknak . Hazánkba várhatóan 2023 első negyedévében fog indulni az új csatorna . 

Mint ahogy az egyik cikkemben is írtam gyakorlatilag valamilyen stratégiát kell választanunk annak érdekében , hogy a nekünk tetsző tartalmakat megtekinthessük . Talán akkor lettünk volna jobb helyzetben ha a mozi tulajdonos cégek találtak volna ki egy streaming csatornát . Akkor az összes filmkészítő filmje ott lenne egy helyen .

Mondhatjuk azt , hogy a Netflix születésével egy új lehetőség is született a filmvilág számára . Azt mondhatjuk , hogy ez mindenkinek jó . 

süti beállítások módosítása