Dude Perfect az egyik legnépszerűbb
2022. október 08. írta: borcsok

Dude Perfect az egyik legnépszerűbb

A Dude Perfect az egyik legnépszerűbb YouTube csatorna . Több milliárdan tekintették meg a videóikat . A The Hungary Post-on közölték , hogy 58.3 millió feliratkozóval rendelkeznek . A csatorna főleg olyan videókat oszt meg amelyek sporttal foglalkoznak , humoros előadásban .

Nemrégiben közölték az egyik nagy újságban a Variety-ben , hogy a cég közel egy éve tervezi az új központját . A központ nem csak a cég számára lesz hanem ott szórakozni is lehet majd . Ha hasonlót akarnánk felhozni akkor a Disney parkokat tudnánk példaként felhozni . Lenne benne egy Dude Perfect múzeum ,játék és éttermek is és hasonló helyek ahol kellemesen tudjuk eltölteni az időnket .

dude_perfect.jpg

A kép forrása Dude Perfect Ultimate mini games battle 2 videó

A Dude Perfect - kezdetek

 

 A társulat 5 diák ötletéből jött létre . Tyler Toney, Garrett Hilbert, Coby Cotton, Cody Jones, Cory Cotton voltak az alapítók . Maguk sem gondolták volna , hogy ilyen sikeresek lesznek . De megtörtént és egyre többen iratkoztak fel . A videóik egyébként gyermekbarátok . Egy megbízható honlapon (A nevét már nem tudom ) több videót végignéztek , hogy teszteljék . Egyik videóban sem találtak erőszakot és egy csúnya szó sem hangozott el soha . A társulat videóit általában a tizenévesek nézik . 

A Dude Perfect honlapján az öt tag megvallotta , hogy hisznek Jézusban . Az első videójukat Tyler Toney tanyáján készítették amely a feltöltés után hamar elérte a 200 000-es nézettséget . A második videójukat pedig egy keresztény nyári táborban vették fel és azt már 18 millióan nézték meg rövid időn belül .

 

 

 

süti beállítások módosítása