SpaceX és T-mobil együttműködés
2022. szeptember 21. írta: borcsok

SpaceX és T-mobil együttműködés

Elon Musk és a T-mobil főnöke Mike Sievert 2022.Augusztus 25. bejelentették azt a nagyszabású projektet amelynek célja az , hogy a világ bármely pontján lehessen kommunikálni . Tehát ebbe beletartoznak azok a helyek ahol eddig nem tudott senki sem telefonálni pl. sivatag,hegyek és más hasonló helyek .

elon_musk_es_mike_sievert.jpg

A kép forrása : Youtube

A SpaceX kifejlesztette erre a célra a Starlink-re keresztelt műholdját . Ez a műhold képes az Egyesült államok bármely területén biztosítani a zavartalan kommunikációt . Persze egyenlőre csak a T-mobil jelét fogja közvetíteni . A Béta verziót jövő év végéig fogják elindítani .

A két igazgató megegyeztek abban is , hogy a Coverage Above and Beyond rendszert kiterjesztik a világon . Közösen vonják be a többi szolgáltatót is annak érdekében , hogy a világ bármely pontja lefedett legyen . A T-mobil igazgatója is kölcsönös együttműködést ajánl a szolgáltatók felé az ügy felgyorsítása érdekében .

A SpaceX oldalán a bejelentésben arról is beszélnek, hogy milyen előnyökkel jár ez a projekt . Például szolgálja a biztonságot és ezzel együtt a nyugalmat is . Kiszélesíti az egyéni és üzleti lehetőségeket .

A bejelentés végén a következő felhívás található ! Idézem ( Google fordítás ) : "Ha Ön egy mobilhálózat-üzemeltetőt vagy szabályozó ügynökséget képvisel, és szeretne partnerséget kötni a SpaceX-szel annak érdekében, hogy a mobilkapcsolat ezen új szintjét elhozza régiójában, forduljon hozzánk a direct2cell@spacex.com címen ."

A bejelentés teljes szövege a SpaceX oldalon elérhető !

Hasonló cikk : Tesla Optimus robot 

süti beállítások módosítása